Forum Sztuki Walki Strona Główna
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   ZalogujZaloguj 

Zakwalifikowani do OOM-u.
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sztuki Walki Strona Główna -> Zapaśnik
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kibic2010

PostWysłany: Wto Maj 11, 2010 9:21 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Panowie zapasomaniak i kibic - wy chyba jesteście związani z klubem z Mazowsza i dlatego ciągle do tego wracacie. Mimo, że jestem z innej części Polski niż Mazowsze i Łódź to mam jak pewnie każdy trener działacz swoją opinię na temat tej sprawy. Mam też już dość tego tematu i waszej zajadłości. Nie mam ochoty nawet polemizować z wami na ten temat bo to się robi nudne, mija się z celem i do niczego nie prowadzi a ja nie jestem stroną żeby w tym się babrać.
Uważam, że trenerzy powinni ze sobą wymieniać zdania i rozwiązywać problemy natomiast zawodnicy powinni ze sobą rywalizować i walczyć na macie.
Piszcie pisma do związku, zarządu, prezesa czy sekretarza generalnego a nie zatruwacie forum.
Pozdrawiam
P.S
Z miłą chęcią porozmawiam na inne tematy.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ZBIGI66

PostWysłany: Sro Maj 12, 2010 9:46 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Młody Majka zdobył złoty medal OOM w kat.42 kg...Bardzo dobrze...tylko z kim walczył?
1 walka wygrana walkowerem z dzieckiem z łapanki z przedszkola.
2 walka wygrana walkowerem z dzieckiem z podstawówki.
2 runda wolny los.
3 runda i....już Marcin jest w półfinale---walczy o finał z Ogonowskim,(który jest bardzo przeciętnym zawodnikiem)...wygrywa po zaciętej walce 11-10 pt techniczne.
Finał-z zawodnikiem Osmulskim,który mimo ,że jest z 93r to jest bardzo słaby technicznie--po prostu sam przewraca się o własne nogi.Wynik wyrównanej walki 10-7 pt techniczne.
A teraz z grubej rury...
KRZYSZTOFIE. Jesli powiedziałeś A ..to powiedz przynajmniej B ,a najlepiej Z.Przecież POLSKA jako organizator YOUTH OLIMPIC GAMES ma prawo wystawić zawodników rezerwowych!!!
Dajmy więc szansę temu młodemu zawodnikowi.(mimo,że jest z r.1996--pozwolenie PZZ startu w grupie kadetów)
Czytałem szczegółowo regulamin FILA i nie ma tam żadnych przeciwskazań.Cała kwestia rozwiązała by problem przy warabianiu licencji filowskiej!!!
................zresztą jestem w 100% pewien,że przygoda tego chłopca w tych zawodach zakończyła by się na 1 rundzie.
Powrót do góry
zapasomaniak

PostWysłany: Sro Maj 12, 2010 6:52 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To w takim razie niech związek wystosuje pismo w sprawie tego zawodnika i będzie pokrzyku:)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sztuki Walki Strona Główna -> Zapaśnik Wszystkie czasy w strefie GMT
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: