| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kertoipg
|
Wysłany: Czw Mar 25, 2010 7:52 pm Temat postu: ? |
|
|
????????????????????????????
Ostatnio zmieniony przez kertoipg dnia Czw Kwi 08, 2010 2:19 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rysiek
|
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 7:27 am Temat postu: |
|
|
Zarządu może nie bo nic ich nie widać
ale uważam że w związku pracują odpowiedni ludzie, jak cos mi potrzeba zadzwonie i w niedługim czasie to mam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kertoipg
|
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 8:27 am Temat postu: |
|
|
Może inaczej>
Co rozumiemy przez Związek?
Cały Zarząd PZZ i pracownicy PZZ.
Owszem wśród pracowników są ludzie w większości pracowici i odpowiedzialni, a nawet w swojej dziedzinie profesjonalni.
Brak jedynie organizacji pracy, czyli główny dowódca SG do wymiany. I to szybko Panowie z Zarządu. Potrzebny jest człowiek z JAJAMI a nie typowy biurokrata. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kojot
|
Wysłany: Pon Mar 29, 2010 6:31 pm Temat postu: |
|
|
Ja Związek rozumiem nieco inaczej, kolego trenerze - kertoipg - Związek to nie tylko Zarząd i Pracownicy, ale także właśnie trenerzy czy zawodnicy! Którzy najczęściej potrafią tylko narzekać
Podpisuję się pod tym, co powiedział rysiek, można mieć zastrzeżenia do pracy Zarządu, ale nie Pracowników w biurze. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
krl
|
Wysłany: Nie Kwi 11, 2010 6:17 pm Temat postu: |
|
|
| Generalnie OK, ale zastanawia mnie jedna rzecz, mianowicie decyzja/zarządzenie/dekret o tym, że Szkoły Mistrzostwa Sportowego i chyba też Ośrodki Szkolenia Sportowego Młodzieży sprzęt sportowy mogą kupować jedynie w wybranych firmach wskazanych wprost tymże zarządzeniem/dekretem/decyzją przez PZZ. Toż to czysty PRL! Kto to wymyślił i dlaczego? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kertoipg
|
Wysłany: Nie Kwi 11, 2010 8:26 pm Temat postu: |
|
|
| PZZ nie ma takiego prawa aby wskazywać firmę w której masz robić zakupy. Może jedynie sugerować. A poza tym PZZ jest tylko organem przez który przechodzą twoje pieniążki. To twój ośrodek dostaje kasę a nie PZZ - to tylko pośrednik. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kojot
|
Wysłany: Nie Kwi 11, 2010 9:00 pm Temat postu: |
|
|
| Także uważam, że z tym sprzętem to jakieś nieporozumienie...! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
krl
|
Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 5:54 am Temat postu: |
|
|
| kertoipg napisał: | | PZZ nie ma takiego prawa aby wskazywać firmę w której masz robić zakupy. Może jedynie sugerować. A poza tym PZZ jest tylko organem przez który przechodzą twoje pieniążki. To twój ośrodek dostaje kasę a nie PZZ - to tylko pośrednik. |
To chyba nie do końca znasz sprawę, bo jest wprost przeciwnie niż piszesz... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kertoipg
|
Wysłany: Pon Kwi 12, 2010 7:00 am Temat postu: |
|
|
| Co jest inaczej ? |
|